-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Зустрічайте Komar Heritage в нашому магазині

10.06.2020

Завдяки сучасним колірним рішенням і інноваційним технологіям виробництва, що використовуються компанією-виробником Komar, класичний дизайн в колекції шпалер Heritage стає чудовим сучасним трендом.

Натхненням для творців колекції шпалер Heritage послужили стилізовані ілюстрації із старовинних книг з ботаніки, графічні візерунки в стилі ар-деко і романтичні форми епохи модерну. Прекрасні флізелінові настінні панно Heritage від компанії Komar стануть виразною прикрасою інтер'єру вашого будинку.

Німецька компанія Komar спеціалізується на виробництві високоякісних фотошпалер і настінних покриттів з фотозображеннями. У своїй діяльності компанія використовує новітні технологічні розробки і співпрацює з кращими, фотографами і всесвітньо відомими дизайнерами. Шпалери від компанії Komar стали синонімом якісного продукту для сучасного дизайну інтер'єрів. Підкресліть свою індивідуальність і створіть в своєму будинку атмосферу стилю і доброго смаку з фотошпалерами з колекції Heritage. Нехай їх яскраві фарби і чудова якість друку радують вас і ваших гостей. Ознайомитися з асортиментом шпалер і зробити вигідну покупку для ремонту вашої мрії ва можете на сайті мережі магазинів oboi.ua.

Придбати флізелінові шпалери Heritage виробництва Komar в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Heritage дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Heritage Komar.

Флізелінові шпалери Komar Heritage

Шпалери для стін Heritage Komar в інтер'єрах

Подивитися повну галерею інтер'єрів Komar Heritage.


Oboi.ua - це найнижчі ціни, весь світ шпалер для Вашого дому, максимум інформації, оперативна доставка.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Komar Heritage Новини