-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Світлі шпалери в корідор

20.06.2022

Шукаєте недорогі та якісні світлі шпалери у коридор? Голландський виробник настінних покриттів BN пропонує колекцію шпалер Cubiq, яку ви можете купити у нашому інтернет-магазині oboi.ua.

Світлі шпалери в коридор перетвтілюють приміщення, надають йому акуратного та просторого вигляду. А такі стильні шпалери, як Cubiq від BN, не тільки красиво оформлять стіни коридору, але й зроблять його стильним і гармонійним. Як відомо з назви колекції, у ній переважають шпалери з тривимірним геометричним дизайном. Крім таких шпалер, у колекції Cubiq від BN присутні однотонні шпалери. Колірна гама колекції досить виразна, і в ній є красиві та модні світлі шпалери для коридору.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Cubiq від BN практичні та довговічні. Вони є безпечними для здоров'я. Відмінна якість шпалер гарантується їх виробником та підтверджується відповідними сертифікатами європейського зразка. Ми запрошуємо відвідати наш інтернет-магазин та вибрати світлі шпалери у коридор для вашого будинку.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини