-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Дизайнерські шпалери у спальню

02.08.2022

Гіпнотично стильні шпалери - це колекція Bensimon від французького бренду Lutece. Їх дизайн - чудовий калейдоскоп трендових тонів, здатний перетворити спальню та наповнити її енергією естетики.

У колекції Bensimon від Lutece представлені дизайнерські шпалери для спальні з виразним геометричним візерунком, шпалери з пір'ям та рослинними мотивами, шпалери в клітку та однотонні шпалери. Це справжній французький шик, оригінальний, трохи зухвалий, вражаючий, художньо бездоганний. Продумана палітра колекції шпалер наповнює приміщення свіжістю та гармонією, створюючи житловий простір, у якому неординарність поєднується з комфортом. Вінілові шпалери на флізеліновій основі Bensimon від Lutece привабливі та практичні, вони стануть чудовим настінним покриттям для спальні.

Вибрати та купити модні дизайнерські шпалери ви можете онлайн в нашому інтернет-магазині oboi.ua. До ваших послуг зручний інтерфейс, фільтри, що полегшують пошук, фото та відеоматеріали, що забезпечують наочність, інформаційна підтримку.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини