-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для кухні 2022

06.08.2022

Пропонуємо до вашої уваги модні та красиві шпалери для кухні 2022. Такі шпалери ви знайдете в колекції Aurora 2022 виробництва знаменитого бельгійського бренду GranDeco.

Шпалери з колекції Aurora 2022 від GranDeco створять на вашій кухні гармонійну обстановку, наповнену природною красою. У колекції представлені шпалери з великим екзотичним листям, шпалери, що імітують корок та натуральні матеріали, що використовуються для виготовлення плетених циновок. Такі шпалери в колоніальному стилі виглядатимуть на стінах кухні органічно та привабливо. Колірна гама колекції дозволяє вибрати як світлі, спокійні кольори шпалер, так і більш насичені та виразні тони. У будь-якому випадку, модні шпалери для кухні з колекції Aurora 2022 від GranDeco стануть чудовою окрасою стін приміщення. Це якісні вінілові шпалери на флізеліновій основі, що мають відмінні експлуатаційні властивості.

Придбати шпалери для кухні за вигідною ціною ви можете прямо зараз на нашому сайті oboi.ua. Зверніть увагу на знижки та актуальні акційні пропозиції.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини