-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Флізелінові шпалери з квітами

10.08.2022

Хочете красиві шпалери із стильним квітковим малюнком? Тоді флізелінові шпалери з квітами з колекції Breeze від бельгійського бренду Decoprint саме те, що вам потрібно.

Оригінальні флізелінові шпалери з квітами Breeze від Decoprint виглядають дуже декоративно і, водночас, високохудожньо. Вони бездоганні з погляду дизайну, стилю та якості. Малюнок із великих хризантем виконаний у японській манері, причому в колекції міститься кілька колірних рішень цього візерунка – від яскравих, контрастних до практично монохромних. Так що ви легко можете вибрати шпалери для дому, орієнтуючись на свої уподобання.

Флізелінові шпалери з квітами з колекції Breeze від Decoprint підходять для оформлення спальні, вітальні, кухні, передпокою. Їх можна комбінувати однотонними шпалерами з цієї колекції, які повторюють один з відтінків, присутніх в дизайні. Більш детально ознайомитись із зовнішнім виглядом та характеристиками шпалер із квітковим малюнком з колекції Breeze від Decoprint ви можете на нашому сайті oboi.ua. Тут же ви можете купити шпалери онлайн за найвигіднішими цінами.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини