-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Універсальний колір шпалер

18.08.2022

Як купити шпалери в квартиру і не помилитись у виборі? Шпалери із колекції Preloved від бренду BN стануть оптимальним варіантом для тих, хто хоче купити універсальні шпалери для стін.

Вибираючи шпалери, слід враховувати тип приміщення, стиль інтер'єру і навіть те, наскільки швидко вам може набридти забарвлення і чи готові ви до швидких оновлень настінного покриття.

Нейтральні відтінки сірого та бежевого кольорів найбільш практичні та універсальні. Такі шпалери гармоніюватимуть практично з будь-якими меблями, домашнім текстилем та декором. Вони не перетягують увагу на себе, а створюють збалансований простір, в якому буде комфортно бути вам і вашим близьким. У колекції Preloved від BN ви знайдете шпалери, що підходять до будь-якого інтер'єру та приміщення. У ній ви знайдете шпалери спокійних тонів з ненав'язливим малюнком та однотонні шпалери у вітальню, спальню, кухню, коридор.

Додатковим фактором, що визначає універсальність, є якість матеріалу настінних покриттів. Шпалери на основі флізеліну Preloved від BN міцні, світлостійкі, довговічні. Придбати шпалери для досі ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини