-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Вінілові шпалери для кухні

28.09.2022

Бажаєте оновити шпалери на кухні? Відмінні вінілові шпалери для кухні за нормальними цінами ви знайдете в нашому інтернет-магазині oboi.ua.

Наприклад, пропонуємо вам подивитися, які чудові шпалери для кухні є в колекції The Bos виробництва німецької компанії AS Creation. Зверніть увагу на модні та практичні шпалери під цеглу. Подивіться фото інтер'єрів, представлені в нашому каталозі. Ці шпалери дуже добре виглядають на стінах. Для кухні такі шпалери просто знахідка, вони створюють відчуття затишку та справжнього теплого, гостинного домашнього вогнища. Вінілові шпалери для кухні з колекції The Bos від AS Creation немаркі та світлостійкі. І ще вони досить вологостійкі, забруднення, наприклад, краплі соку або чаю, що випадково потрапили на них, можна витерти вологою губкою.

Купити вінілові шпалери недорого ви можете прямо зараз, зробивши замовлення у нас на сайті. У нас великий вибір якісних та красивих шпалер у кухню за найвигіднішими цінами в Україні, відмінний сервіс, компетентні та привітні консультанти.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини