-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Універсальний колір шпалер

03.10.2022

Універсальний колір шпалер – який він? Німецький бренд Marburg у своїй колекції шпалер City Glam дає відповідь на це запитання.

У колекції City Glam від Marburg ви знайдете шпалери на будь-який смак у дуже приємній кольоровій гамі, що складається з модних відтінків пісочних, сірих, перлинних, гірчичних, рожевих, коричневих, бежевих тонів. Універсальний колір шпалер виглядає привабливо і водночас нейтрально, роблячи ці шпалери придатними для будь-якого приміщення. У колекції ви можете вибрати шпалери для вітальні, спальні, кухні, передпокою, коридору, студії. Ці шпалери чудово виглядають в інтер'єрі, вони мають респектабельний і дорогий вигляд. Німецькі вінілові шпалери на флізеліновій основі відрізняються високою якістю. Це практичні та безпечні настінні покриття, які прослужать вам довгий час. Шпалери виробництва компанії Marburg сертифіковані відповідно до європейських вимог.

Запрошуємо вас відвідати наш інтернет-магазин oboi.ua, щоб у деталях розглянути гарні шпалери з колекції City Glam від Marburg.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини