-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2022

Всього: 330

Якщо ви хочете купити модні та красиві шпалери в сучасному стилі, зверніть увагу на популярні шпалери з 3Д малюнком представлені в колекції My Home My Spa від виробника компанії AS Creation (Німеччина).
Вибираєте найкращі шпалери для зали? Пропонуємо до вашої уваги колекцію шпалер Loft Superior виробництва німецької компанії Marburg.
Шпалери з малюнком під цеглу завжди в моді. Такі шпалери мають незмінно високий попит, особливо, якщо це високоякісні німецькі шпалери.
Які шпалери можна вибрати для темних приміщень? Колекція шпалер The Bos від німецького виробника AS Creation допоможе відповісти на це запитання.
Німецькі шпалери з абстрактним малюнком для коридора з колекції AS Creation My Home My Spa допоможуть створити стильний та сучасний інтер'єр.
Хочете знати, які шпалери зараз модні для спальні? Пропонуємо до вашої уваги італійські шпалери з колекції Emiliana Parati Carrara 3.
Пропонуємо сучасні однотонні шпалери для світлих інтер'єрів. Колекція шпалер Loft Superior від німецького виробника Marburg створена спеціально для оформлення стильних та комфортних інтер'єрів.
Шпалери з квітами для квартири з колекції My Home My Spa виробництва компанії AS Creation (Німеччина) створені для затишку та краси вашого будинку.
Бажаєте купити практичні шпалери для кухні? Німецькі шпалери з колекції My Home My Spa виробництва компанії AS Creation стануть чудовим рішенням для оформлення стін вашої кухні.
Як вибрати компаньйони до сірих шпалер? На сайті oboi.ua ви завжди знайдете великий асортимент настінних покриттів, що ідеально поєднуються між собою.
Які шпалери найкращі для низьких приміщень? Сьогодні ми розповімо, як вибрати шпалери, щоб ваша кімната здавалася вищою.
Фактурні шпалери для стін з колекції Time виробництва німецької компанії GranDeco дивовижно виглядають в інтер'єрі.
Сучасна кухня з фактурними шпалерами стане реальністю із високоякісними німецькими настінними покриттями з колекції GranDeco Time.
Вітальня у світлих тонах завжди виглядає виграшно та гармонійно. Чудові світлі шпалери ви можете знайти в колекції GranDeco Time (Німеччина).
Шукаєте сірий шпалери для сучасних інтер'єрів? Зверніть увагу на каталог німецьких шпалер Marburg Loft Superior (Німеччина)
Шпалери для стін у класичному стилі італійського виробництва Emiliana Parati Gianfranco Ferre III виглядають просто чудово.
Хочете щось особливе? Геометричний малюнок на шпалерах у нових колекціях вражає з першого погляду.
Сьогодні ми розповімо вам, які шпалери найкраще підходять для вузької кімнати. Якщо приміщення витягнуте в довжину, правильно підібравши шпалери, можна візуально відкоригувати його.
Німецькі шпалери для стін користуються високою популярністю завдяки гарному зовнішньому вигляду та чудовій якості.
На нашому сайті oboi.ua ви можете купити однотонні бежеві шпалери в метрі. Такі шпалери представлені у колекції GranDeco Time.

Всього: 330



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю