-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Актуальні шпалери для кухні

10.03.2023

Дизайн кухні з використанням актуальних шпалер може стати чудовим способом надати приміщенню індивідуальність і стиль. Ось кілька порад щодо дизайну, які допоможуть вам вибрати відповідні шпалери для вашої кухні:

Вибирайте міцні шпалери: Кухні - це приміщення з високою прохідністю, де часто проливають воду і бризки. Вибирайте міцні шпалери, які легко миються, наприклад, шпалери з вініловим покриттям або шпалери, які можна мити. Відповідні варіанти ми підібрали для вас у цій статті.

Вибирайте вологостійкі шпалери: Кухні можуть бути вологими приміщеннями, тому важливо вибрати вологостійкі шпалери.

Враховуйте малюнок і колір: малюнок і колір шпалер, які ви виберете, можуть дуже вплинути на зовнішній вигляд і атмосферу вашої кухні. Візьміть до уваги наявну колірну гаму вашої кухні та виберіть шпалери, які її доповнюють. Якщо на вашій кухні багато сміливих кольорів або візерунків, виберіть шпалери з більш тонким малюнком. Якщо ваша кухня більш нейтральна, ви можете вибрати більш сміливий малюнок або колір шпалер.

Виберіть акцентну стіну: Шпалери з малюнком, запропоновані в цій статті, можна використовувати для створення фокусної стіни на вашій кухні. Виберіть стіну, до якої ви хочете привернути увагу, наприклад, стіну за плитою або стіну за обіднім столом.

Змішуйте і поєднуйте з іншими матеріалами: Шпалери можна змішувати і поєднувати з іншими матеріалами, щоб створити динамічний вигляд кухні. Подумайте про поєднання шпалер з кахельною плиткою, дерев'яною стільницею або металевою фурнітурою.

Будьте простішими: Хоча шпалери можуть надати кухні багато індивідуальності, важливо не перестаратися. Виберіть простий малюнок або колірну гаму, які не будуть перевантажувати простір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини