-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Горошок – популярний візерунок для дитячих кімнат.

24.03.2023

Шпалери в горошок можуть надати дитячій кімнаті грайливий і веселий відтінок. Ось кілька прикладів і порад щодо використання шпалер у горошок у дитячій кімнаті:

Вибирайте яскраві кольори: Точки в горошок часто асоціюються з яскравими і грайливими кольорами. Розгляньте можливість використання шпалер яскравих відтінків рожевого, блакитного, зеленого або жовтого, щоб створити грайливу і веселу атмосферу.

Змішуйте і поєднуйте кольори: Не бійтеся змішувати і поєднувати різні кольори шпалер в горошок для створення веселого і еклектичного образу. Тільки переконайтеся, що кольори доповнюють один одного і не надто перевантажені.

Використовуйте як акцент: Замість того щоб обклеювати шпалерами всю кімнату, подумайте про те, щоб використовувати шпалери в горошок як акцентну стіну. Це може створити веселу фокусну точку, не перевантажуючи простір.

Координуйте з постільною білизною та аксесуарами: Узгодьте кольори шпалер з постільною білизною та аксесуарами в кімнаті. Це допоможе створити цілісний образ і об'єднати кімнату.

Дитячі меблі: Щоб врівноважити сміливість шпалер у горошок, обирайте меблі з простими лініями та нейтральних кольорів. Це створить баланс у кімнаті та не дасть їй здаватися надто напруженою.

Пам'ятайте, що шпалери в горошок можуть додати багато індивідуальності та веселощів у дитячу кімнату. Отримуйте задоволення, експериментуючи з різними кольорами і візерунками, щоб створити унікальну і грайливу атмосферу для вашої дитини.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю

2023

Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини