-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2016

Всього: 262

Провідна шпалерного фабрика Marburg продовжує приємно дивувати своїх покупців: нові чудові шпалери і панно для стін Zuhause Wohnen 4 - це і різноманітність мотивів, і неймовірно цікава кольорова гамма, і співзвуччя з модними тенденціями.
Кілька відтінків сірого і коричневого - основа палітри нових німецьких шпалер для стін Marburg Wohnsinn Premier 2017. Тонкі лінії малюнків, витончене виконання і простота сприйняття в поєднанні з рельєфною фактурою стануть гарною і непомітною прикрасою...
Будьте в тренді! Поп-арт і графіті, міська, автомобільна та музична тематика - нові ультрасучасні бельгійські панно і шпалери для стін Whats Up від Decoprint зарядять Ваш інтер'єр яскравою, багатогранної енергією.
Приємні німецькі шпалери для стін Summer Breeze від провідного виробника шпалер AS Creation порадують Вас і Ваших гостей легким сяйвом, переливами візерунків, грою світла й тіні. Ваш інтер'єр з Summer Breeze буде вишуканим, спокійним і естетичним.
Новинка! Насичені кольори, оригінальний дизайн, сміливі ідеї - це об'єднує шпалери для стін нової колекції Selena бельгійського виробника Decoprint. Сучасні, вони наповнять ваш інтер'єр місячним світлом, свіжістю новизни і особливим затишком.
Новинка! Чудова колекція бельгійських шпалер для стін Spectrum від фабрики Decoprint - для респектабельного і незвичайно вражаючого інтер'єру, і, завдяки широкому спектру мотивів, його стиль може бути самим різним - від класики до футуризму.
Зберегти на своїх стінах щось особливо для Вас хвилююче і привабливе з глибини минулого століття пропонують стильні і ефектні бельгійські панно і шпалери для стін Hit the road від Decoprint з першими літаками, паровозами, старими годинниками і листівками.
Блискучі, в прямому і переносному сенсі, шпалери для стін від найстарішого німецького виробника Erismann так і називаються Glossy - Глянцеві. Дивовижні сірі відтінки і оригінальний рослинний мотив додадуть Вашому інтер'єру приємну своєрідність і затишок.
З німецькими шпалерами Authentic від Erismann чудова імітація стіни, викладеної з натурального каменю, додасть Вашому інтер'єру первозданність і реалізм, який пом'якшать чудові мотиви з переплетеннями, що нагадують рогожу.
Життєрадісні шпалери для стін Make Uр'16 від Erismann з різноманітною гамою кольорів і чарівними флористичними і молодіжними мотивами нададуть Вам безліч неповторних варіантів декору вітальні, спальні, кухні або ванної кімнати в різних стилях.
Оксамитові на дотик, з ексклюзивною кольоровою гамою гламурні шпалери для стін Keneo - останні зразки найстарішої німецької компанії Erismann. Злегка помітний наліт металевого блиску і легке мерехтіння шпалер - дивовижні елементи розкоші для Вашого...
Джинсові зірки і цифри, папуга в клітці або різнокольорові стіни - стильні нові німецькі шпалери для підлітків Funpark від Erismann надають прекрасний вибір для чудесного декору особистого простору вашого дитини.
Сама природність - це нові німецькі шпалери для стін Fashion Wood від Erismann в незрівнянно вираженому сільському стилі. З шикарними шпалерами Fashion Wood Ви будете насолоджуватися невибагливістю сільського життя в неймовірно комфортній обстановці.
Елітні німецькі шпалери для стін Elysion від Erismann з лаконічним дизайном надзвичайно розкішні і величні. Гармонія візерунків, матеріалу і колориту, їх дивовижна досконалість розкриваються поступово, в залежності від гри світла і тіні.
Прекрасні класичні шпалери для стін Amelita від компанії Erismann з Німеччини зроблять Ваш інтер'єр надзвичайно привабливим, в них є все - і тонкий смак, і приголомшливе почуття міри, і дивовижна гармонія фарб.
Повернутися в минуле або перебувати в майбутньому - оригінальні шпалери для стін Times від P+S International з Німеччини залишають вибір за Вами. У цій незвичайній колекції німецьких шпалер, що об'єднує вінтажний і футуристичний стильові напрями,...
Сюрприз для всіх і в першу чергу для фанатів Дітера Болена! Його новий "хіт" - колекція шпалер для стін Studio Line. Екстравагантні і ексклюзивні, як і з творець, німецькі шпалери Opulent представляють одну з серій цієї приголомшливої колекції,...
Теплі затишні тони, витончені візерунки і широкі смуги - це нові німецькі шпалери для стін Sinfonia II від P+S International. Вишукані та благородні шпалери з Німеччини вдало поєднують чудовий дизайн і найвищу технологічну якість.
Брендові шпалери для стін Origin від P+S International відносяться до модних декоративних тенденцій, імітують сировинні матеріали. Якщо Ви хочете побачити свої стіни у вигляді стосу дров або старого дощатого плоту - приголомшливі креативні шпалери...
Елегантні класичні шпалери для стін Graziosa від бренду P+S International - це сама досконалість і гармонія. Пастельні тони і витончені лінії чудово доповнюють рожеві і червоні гламурні відтінки і великі прекрасні півонії, що додасть інтер'єру особливий...

Всього: 262



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю