-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2016

Всього: 262

Елегантні і сучасні німецькі шпалери для стін Marburg Estelle Grande для любителів чогось особливого, контрасти блискучих металевих і матових приглушених тонів, мідний з базальтовим, блискучі пігменти призначені для ефектного і вражаючого інтер'єру.
Те, що сучасний дизайн і класика сумісні і можуть чудово доповнювати один одного підтверджують дивовижні італійські шпалери та панно для стін Sirpi Affreschi. Імітація фресок і фресочного полотна в цій колекції дуже достовірна, а тепла колірна гамма...
Креативна новинка! Унікальні фотопанно KT Exclusive City Love - це барвисте і стильне представлення міст з різних куточків світу. Зображення пам'яток і просто вражаючих урбаністичних деталей надзвичайно ефектні та різноманітні.
Дизайнерські шпалери для стін KT Exclusive Carl Robinson Edition 7 Monte Carlo сміливо можна назвати королівськими, це багата, успішна, єдина в своєму роді колекція Карла Робінсона. Візитною карткою колекції стали мотиви з ніжним страусиним пір'ям,...
Розкішні шпалери для стін Emiliana Parati Valentina з традиційними мотивами, цікавими орнаментами і кольоровими рішеннями належним чином оцінять любителі класики, хоча неординарний дизайн підійде для декору будь-якого сучасного інтер'єру.
З колекцією чарівних шпалер для стін AS Creation Sunrise в Вашому інтер'єрі з'являться дивовижні відтінки сонця, що сходить, а разом з ними чудове тепло і затишок. Прості декоративні рішення наблизять до природи і створять літній настрій.
В основі колекції німецьких шпалер для стін Marburg Attitude - натуральні природні матеріали, камінь і дерево. Шпалери, прості і розкішні одночасно - погодьтеся, поєднання, що заслуговує на увагу.
Нові шпалери для стін Light Story Glamour від Marburg - це чергова блискуча - в прямому і переносному сенсах - колекція з серії Історія Світу. Незвичайне сяйво шпалер додасть інтер'єру особливий колорит, адже не дарма в назві присутнє слово гламур.
Ще одна новинка! Разом з дрібними квіточками і ніжними відтінками сонячного літнього лугу романтичні німецькі шпалери для стін AS Creation Liberte принесуть Вам в будинок свіжість, радість і відчуття свободи.
Італійські шпалери для стін Emiliana Parati Fuoco з іскристими ефектами, теплими відтінками та їх переливами повні прихованих емоцій, всю силу яких Ви відчуєте в своєму інтер'єрі, оформивши його цими шпалерами.
Чудові текстильні шпалери для стін AS Creation Tessuto призначені для висококласного декору стін будинку, квартири або готелю класу люкс. Дорогі нитки, вишукані матеріали, чудовий дизайн роблять ці німецькі шпалери багатими і розкішними.
Нові німецькі шпалери для стін AS Creation Concerto II - класичні та сучасні одночасно. В’юнкі квіти, дамастові візерунки, смуги і вся колірна гамма - в цій прекрасній колекції є і старовинний італійський шик, і модна елегантність.
Дизайн нових голландських шпалер для стін BN Vivre 2016 приваблює своєю простотою і витонченістю ліній. Шпалери з тонкими, легкими рослинними мотивами та натуральною, непомітною кольоровою гамою оточать Вас природністю і простою чарівністю життя.
Новинка цього року! Дивовижно ніжні і красиві шпалери для стін BN Pure Passion 2016 голландського виробництва не можуть залишити Вас байдужими. Поєднання модних відтінків і класичних орнаментів витончені, природні і неймовірно приємні.
Нові мерехтливі німецькі шпалери для стін Rasch New Wave 2016, з чарівною шовковистістю, срібними та золотими нюансами, зі смугою і геометрією ромба - неповторний симбіоз класики і сучасності.
Найкраще - дітям - так можна охарактеризувати нові німецькі шпалери для стін Rasch Kids & Teens 2016. Великий вибір мотивів для дітей і підлітків дасть можливість підростаючому поколінню виразити себе в декорі, зробити свою кімнату неповторною, що для...
Дизайн шпалер для стін нової колекції Sirpi Rhinoseros II 2016 знаменитої італійської фабрики шпалер Sirpi лаконічний і елегантний. Імітація тканин настільки достовірна, що виникає відчуття повної натуральності та м'якості покриття.
Нові італійські шпалери для стін і панно Sirpi Nature III 2016 втілюють одну з найбільш популярних ідей нашого століття - єднання з природою. М'які натуральні тони - пісочні, земляні, солом'яні та насичені темні в поєднанні з елементами природи...
Оригінальна новинка! Німецькі шпалери для стін Marburg Opulence II здивують і порадують Вас тим, що зображення на них можуть то з'являтися, то зникати в залежності від кута зору, а золото, срібло і бронза використовуються з приголомшливим почуттям міри...
Креативні акценти на стінах і простір для творчості дизайнерів - нові німецькі шпалери і бордюри для стін Marburg Velvet Panels надають для цього найкращі можливості. Їх оригінальні дизайни і чудова колірна гамма - для стильного і цікавого інтер'єру.

Всього: 262



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю