-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2016

Всього: 262

Багаті класичні шпалери для стін KT Exclusive Hudson Park, з квітковими та рослинними мотивами і вишуканою палітрою, не залишать байдужими любителів розкоші в інтер'єрі, перетворивши їх будинок в чудовий палац.
Незвичайні шпалери для стін, що імітують дерев'яні дошки, цегляну кладку або гальку пропонує цікава колекцію KT Exclusive Textures Techniques and Finishes. Лаконічність, простота і природність таких шпалер зробила їх справжнім трендом в дизайні інтер'єру.
Дизайнерські німецькі шпалери для стін Marburg Compendium відрізняє високий клас - стримана палітра, лаконічність ліній і ефект самого матеріалу зроблять Ваш інтер'єр елегантним і стильним, з легким натяком розкоші і багатства.
Кожен рулон шпалер для стін KT Exclusive Casafina - єдиний в своєму роді завдяки особливій техніці старіння різних частин полотна в довільному порядку. Традиційні візерунки у витонченому виконанні з нальотом старовини зроблять Ваші стіни розкішними та...
Точність і лаконічність ліній, невимушеність і ефектність форм створюють відчуття простору, легкості і витонченості. Дивовижні німецькі шпалери для стін Marburg Panels будуть одним з кращих варіантів для оформлення інтер'єру в стилі хай-тек або модерн.
Такий інтер'єр запам'ятається надовго - яскраві та оригінальні німецькі шпалери і панно для стін Marburg Zeitlberger представляють собою абстрактні полотна віденського ювеліра, скульптора і дизайнера Томаса Цайтлбергера, виготовлені в техніці цифрового...
Сучасні німецькі шпалери для стін Marburg Scala - це політ фантазії, виражений в незвичайному дизайні, в якому легкість кожної лінії дивно поєднується з точністю в деталях і з м'якими, виразними тонами колірної гами.
Сучасні німецькі шпалери для стін Marburg Charisma привертають до себе увагу всім: і різноманітністю мотивів, і оригінальністю втілення, і прекрасною кольоровою гамою. Витончені шкіряні переплетення, каплеподібні форми або великий синій тюльпан - все...
Бельгійські шпалери і панно для стін KT Exclusive Street life 4 - це дивовижний тандем легкої недбалості і ідеальної продуманості дизайну, в міру яскрава, динамічна, з величезним вибором блискучих мотивів ця колекція створена для дітей, підлітків та...
Нові бельгійські шпалери для стін Khroma Colouricon - в основному однотонні, їх палітра дивна за різноманітністю відтінків і глибиниі кольору, вони незамінні як компаньйони, так і в якості основного фону.
Класичні італійські шпалери для стін Zambaiti Group (D&C) Carisma підкорюють і своєю дивовижною кольоровою гамою, і витонченими флористичними мотивами, і прекрасними візерунками. Це відмінний вибір для естетичного та комфортного інтер'єру.
Італійські шпалери для стін Portofino Imperia втілюють в собі неповторність курортного міста Імперія, з його глибоким синім морем, прозорим повітрям, оливковими деревами та чудовими квітами. Здається, що дизайн шпалер передає навіть запахи цієї казкової...
Елегантні італійські шпалери для стін Portofino Palazzo Pitti створені під враженням прекрасного флорентійського палацу 15 століття, видатного пам'ятника архітектури, краса і велич якого будуть відображатися у Вашому інтер'єрі.
Кашан - стародавнє перське місто, було одним з центрів цивілізації, культурною спадщиною якого не перестають захоплюватися. І шпалери для стін Portofino Kashan проведуть Вас крізь століття, через змішання культур, Ваш інтер'єр вбере атмосферу...
Класичні шпалери для стін в східному стилі GranDeco Persian Chic порадують нас дивовижними східними візерунками, імітацією мармуру, дерева, тканини, квітковими мотивами і насиченою кольоровою гамою, властивою східній культурі.
Німецькі шпалери для стін Emiliana Parati Volare з витонченим дизайном і світлою гамою кольорів викликають відчуття легкості, польоту, і творці присвятили цю чудову колекцію"духу свободи, який знаходиться всередині кожного з нас".
Італійські сучасні шпалери для стін Sirpi Vogue ідеально підійдуть для декору як житлових приміщень, так і офісів. Незвичайний ефект від стильного дизайну посилюється стриманою сіро-коричневою кольоровою гамою і неперевершеною якістю фактури.
Приголомшливі дизайнерські шпалери для стін Marburg Colani Evolution з ефектами, близькими до обману зору, з грою світла і тіні, псевдотривимірністю і затишною, м'якою і ніжною палітрою перетворять будь-який інтер'єр в простір вищого класу.
Якщо Ви мрієте про королівський інтер'єр, то багаті італійські шпалери для стін Limonta Via Condotti створені саме для Вас. Класичні палацові мотиви, витончені рослинні візерунки з перламутровими переливами - для неперевершеного дизайну в стилі...
Сучасні італійські шпалери для стін Sirpi Rhinoseros I з оригінальним дизайном і цікавою кольоровою гамою, з загадковим мерехтінням, переливами світла і тіні, особливо помітними при вечірньому освітленні, додадуть Вашому інтер'єру шляхетність і шик.

Всього: 262



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю