-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2016

Всього: 262

Розкішні дизайнерські шпалери для стін KT Exclusive Trieste натуральної колірної гами і з класичними орнаментами, показаними в новому світлі, зачаровують з першого погляду, і з ними легко створити такий же чарівний, хвилюючий і багатий інтер'єр.
Яскраві метелики на березових стовбурах, полиці з книгами або дерев'яні бруски - французькі шпалери для стін Ugepa Faux-Semblant пропонують великий вибір мотивів для прекрасного декору будь-якого приміщення та створення комфортного та стильного інтер'єру.
Чудові дитячі шпалери для стін і панно KT Exclusive Playdate again настільки різноманітні, що з колекції можна вибрати відповідні і для кімнати малюка, і для старшої дитини, і для дівчинки, і для хлопчика, і кожен з них буде радіти цим цікавим малюнкам...
У чудовій колекції французьких шпалер для стін Ugepa Florilege Ви знайдете шпалери для вітальні та спальні, кухні та дитячої. Різноманітність і оригінальність мотивів - перше, на що звертається увага при перегляді цього чудесного каталогу.
Німецькі шпалери для стін P + S International Poison дуже ефектні та цікаві, здаються багатими, розкішними і дорогими при абсолютно демократичній ціні. Шикарні колірні поєднання і різні орнаменти ідеальні для затишного і в той же час виразного інтер'єру.
Прекрасні сюжети зі світу Діснея і улюблені герої на стінах додадуть дитячій кімнаті казкову, добру і безпосередню атмосферу. Дитячі фотошпалери Komar Disney з Німеччини - яскраві, барвисті, цікаві - створені з любов'ю до дітей і турботою про них.
Джинсову невимушеність і комфорт в інтер'єрі пропонує голландська компанія BN зі своєю колекцією шпалер для стін BN Denim, яка присвячена усіма любимому і завжди сучасному матеріалу - джинсовій тканині.
Новинка! Італійські шпалери для стін Parato Penelopa від відомого дизайнера Крістіани Масі з вишуканими мотивами, що переплітаються між собою, як нитки Пенелопи, дають масу можливостей для гармонійних поєднань і створення комфортного і індивідуального...
Класичні італійські шпалери для стін і панно Sirpi Venetian Damask, що імітують дамаскові тканини, які виготовлялися в старовину в Венеції, призначені для любителів розкішного палацового інтер'єру та бажаючих відтворити подібну атмосферу в своєму будинку.
Неймовірно приємні бельгійські шпалери для стін Heritage Opulence від знаменитої фабрики GranDeco з класичними мотивами і пастельною кольоровою гамою - це справжнє втілення комфорту, і вже при перегляді каталогу виникає відчуття повної гармонії і затишку.
Новинка! Дизайнерські шпалери для стін Parato Blooming Garden з їх головними героями - прекрасними квітами - виконані Крістіаной Масі та кращими майстрами італійської фабрики шпалер Parato в класичному італійському стилі.
Елегантні німецькі шпалери для стін Marburg Opulence ідеальні для багатого, респектабельного інтер'єру. Завдяки рельєфу дуже тонких, майже непомітних ліній на поверхні, нанесеної методом гарячого тиснення, падаюче світло переломлюється по-різному, і...
Якщо Ви любите чарівні та легкі флористичні мотиви і хочете створити в кімнаті весняно-літній настрій, то дивовижні італійські шпалери для стін Gardena від найбільшої фабрики шпалер Limonta будуть одним з кращих виборів.
Стильні фотошпалери KT Exclusive Raphael 6 подарують Вашій кімнаті або офісу насичені фарби та колоритні сюжети. Абстракція, традиційні пейзажі, захоплюючі принти для дітей і підлітків - в цій вміло складенійї колекції кожен знайде для себе блискучий...
Дивовижні класичні шпалери для стін Eijffinger Richmond з Голландії з особливими ефектами та витонченими орнаментами, що включають дамаски, великі медальйони, букети з троянд, зроблять Ваш будинок розкішним, багатим, оформленим з ідеальним смаком.
Колекція німецьких шпалер для стін AS Creation Exclusive настільки різноманітна - флористичні мотиви і абстракція, традиційні орнаменти й по-новому представлені класичні візерунки, що об'єднує їх тільки високий клас виконання і дивовижна палітра.
Різноманітні теми прекрасної колекції італійських шпалер для стін Atmosphere від широко відомого виробника Limonta об'єднує вишукана палітра, ненав'язливість сюжетів, легкість і невагомість кожного мотиву.
Якщо Ви хочете оформити будинок в класичному стилі в традиціях старовинних палаців, зверніть увагу на виключно красиві голландські шпалери під старовину Eijffinger Baltimor, які, поєднуючи унікальний дизайн від кращих дизайнерів світу та прекрасну...
Колекція французьких шпалер і панно для стін Caselio No Limit враховує різноманітні смаки і захоплення сучасної молоді та створена для підлітків - з їх любов'ю до музики, до подорожей, швидкості таі неординарності у всьому.
Новинка! Чудові дитячі шпалери та панно для стін Khroma Kidzzz легко та швидко перетворять будь-яку дитячу кімнату в джунглі, космос або підводний світ - ігрові мотиви будуть щодня тішити Ваших малюків і дарувати їм затишок і тепло.

Всього: 262



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю