-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Raymond від Rasch тепер в нашому магазині

14.12.2020

Гарний зовнішній вигляд, відмінні експлуатаційні якості і вигідна ціна - це вінілові шпалери на флізеліновій основі Raymond від знаменитої фабрики шпалер Rasch (Німеччина). Вони стануть чудовим вибором для стін вашої квартири, котеджу, заміського будинку.

Компанія Rasch подбала про те, щоб дати вам можливість вибору, включивши в колекцію Raymond шпалери з класичним і сучасним дизайном, об'єднавши їх прекрасною кольоровою гамою, текстурами і стилістикою. І тепер питання, які шпалери вибрати для спальні, вітальні, кухні, коридору, легко вирішується в рамках однієї колекції.

У колекції Raymond шпалери з декором доповнені відповідними за кольором компаньйонами. Палітра колекції включає приємні відтінки сірого, рожевого, блакитного кольорів. Такі чудові шпалери прикрасять стіни, освіжать інтер'єр, створять комфортну і стильну обстановку в будинку. Висока якість шпалер гарантується виробником, німецькою компанією Rasch. Шпалери добре лягають на поверхню стін, їм не страшне яскраве сонячне світло. Купити шпалери онлайн можна в інтернет-магазині oboi.ua..Ви залишитеся задоволені придбанням.

Купити шпалери Rasch Raymond в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Raymond дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Raymond Rasch.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Rasch Raymond

Oboi.ua - це найнижчі ціни, оперативна доставка, новітні модні, весь світ шпалер для Вашого дому.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Rasch Raymond Новини