-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як поєднувати шпалери в дитячій

01.01.2022

Бажаєте купити шпалери для дитячої кімнати? Не обмежуйте свою фантазію, насолоджуйтесь процесом та ідеальним результатом, тому що у вас будуть найкращі шпалери у світі, а у вашої дитини – ідеальна кімната.

Сьогодні ми підкажемо один прийом, який дозволить красиво та зі смаком перетворити інтер'єр дитячої. Комбінуючи шпалери для стін, ви отримаєте унікальну можливість оригінально та естетично оформити простір, додати до нього яскравості та світла та затишку. Наприклад, можна поєднувати шпалери з малюнком і однотонні компаньйони, що підходять за кольором, або шпалери з дизайнами, що гармонують. Гарні шпалери представлені в колекції Doodleedo від торгової марки BN.

Як підібрати шпалери в дитячу, щоб вони гарно поєднувалися? Легко, адже ми про це вже подбали. На сайті oboi.ua ви можете вибрати відповідні шпалери одним кліком за допомогою вбудованого сервісу та купити онлайн з доставкою на вашу адресу. Вас порадує величезний вибір шпалер, вигідні для вас ціни на відмінний сервіс. Ласкаво просимо до нашого магазину.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини