-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити шпалери Rasch

25.01.2022

Компанія Rasch – широко відомий німецький виробник настінних покриттів. Шпалери Rasch користуються незмінно високим попитом серед покупців усього світу завдяки високій якості, красивому зовнішньому вигляду та демократичному ціновому діапазону.

Компанія Rasch регулярно випускає нові колекції, щоб задовольнити зростаючі потреби ринку та порадувати вас новими шпалерами з трендовими дизайнами. Вибрати та купити шпалери Rasch ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. У нашому каталозі ви знайдете найширший асортимент шпалер цієї торгової марки. І сьогодні ми хочемо уявити вам чудову колекцію шпалер від бренду Rasch, яка називається Riva.

У колекції Riva від Rasch представлені вінілові шпалери на основі флізеліну, ширина яких становить 1,06 метра. Метрові шпалери зручні тим, що дозволяють акуратно обклеїти стіни з мінімальною кількістю швів між полотнами. Шпалери з колекції Riva від Rasch дозволять вам зі смаком оформити інтер'єр кожної кімнати вашого будинку, у тому числі вітальні, спальні, кухні, передпокою, витримавши загальний стиль і створивши загальний комфортний та естетичний житловий простір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини