-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в смужку

26.01.2022

Як швидко та легко надати стінам акуратного вигляду? Метрові шпалери в смужку із колекції Dorina від знаменитого бельгійського бренду GranDeco – ідеальне рішення для ремонту вашої квартири.

За допомогою бельгійських шпалер GranDeco Dorina ви освіжите інтер'єр із мінімальними витратами фізичних, тимчасових та фінансових ресурсів. Шпалери в смужку завжди актуальні та затребувані. Вони універсальні та підходять під будь-який стиль інтер'єру. Залежно від ширини та розташування смуг, а також використовуваної дизайнерами колірної гами, смугасті шпалери можуть виглядати елегантно, ошатно і навіть екстравагантно.

Шпалери в смужку можна поклеїти у вітальні, спальні, кухні, в холі або передпокої. Вони можуть використовуватися самостійно, служити компаньйонами або бути доповненими іншими шпалерами відповідно до смаків господарів квартири або задумом дизайнерів інтер'єру. У колекції Dorina від GranDeco представлені привабливі та якісні вінілові шпалери на флізеліновій основі, які прикрасять стіни вашого будинку. Вибрати та купити шпалери за оптимальною ціною ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини