-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Гарні шпалери в вітальню

27.01.2022

Запашна свіжість прекрасного квітучого саду. Бельгійські шпалери з колекції Essentials від знаменитого бренду Decoprint наповнюють простір мальовничою естетикою, яка піднімає настрій та сповнює вас гармонією.

У цих флізелінових шпалерах бездоганно все - від високохудожнього дизайну до чудової якості. Шпалери з колекції Essentials від Decoprint підходять для оформлення стін вітальні, спальні, кухні, передпокою. Вони прикрашають приміщення та надають йому стильного вигляду. Як виглядають шпалери, ви можете побачити на фотографіях інтер'єрів, представлених на нашому сайті.

Шпалери Decoprint Essentials характеризуються відмінними експлуатаційними характеристиками, які гарантує їхній виробник. Вони безпечні, не виділяють токсичних речовин, що підтверджується виробником, світлостійкі, тобто не втрачають яскравості фарб навіть під впливом яскравого сонячного світла, зносостійкі та довговічні. Скористайтеся чудовою можливістю купити шпалери від провідного європейського виробника за найкращою ціною в Україні прямо зараз на сайті oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини