-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери з квітами

28.01.2022

Якщо ви шукаєте естетичні та стильні шпалери з квітами - не пройдіть повз розкішну колекцію Dorina від бельгійського виробника GranDeco. Ці шпалери створені для тих, хто цінує гарне життя.

Буяння феєричних фарб, властиве цим чудовим настінним покриттям, наповнює приміщення гармонією та свіжістю. Причому малюнок шпалер доступний у кількох палітрах. Шпалери Dorina від GranDeco ідеально підходять для вітальні, кухні, спальні, холу, зали, їдальні. Художня бездоганність цих шпалер поєднується з високою якістю, яка притаманна продукції знаменитого європейського бренду. Це вінілові шпалери на флізеліновій основі, світлостійкі, практичні та довговічні.

Зверніть увагу на ширину шпалер Dorina від GranDeco, яка удвічі більша за стандартну. Широкі шпалери дозволяють створити настінне покриття з найменшою кількістю швів, що утворюються на стику полотен. А значить, на припасування візерунка ви витратите менше сил і витрата шпалер при цьому буде меншою. Купити шпалери з квітами можна прямо зараз в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини