-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити італійські шпалери до спальні

31.01.2022

Іменна колекція Gianfranco Ferre Home від знаменитого італійського бренду Emiliana Parati представляє преміальні шпалери для створення висококласних інтер'єрів. З такими шпалерами ви почуватиметеся господарями життя.

Ідеальний стиль, створений дизайнером зі світовим ім'ям, і висока якість цих шпалер створюють розкішну ауру впевненості та багатстві. Тонка, чудова класична естетика шпалер особливо актуальна завдяки інноваційним технологічним процесам і матеріалам, задіяним виробником настінних покриттів.

Компанія Emiliana Parati широко відома у всьому світі завдяки якості шпалер, що нею випускаються, і унікальності дизайнерських рішень. Залучення найкращих талантів до створення колекцій дозволило компанії по-новому реалізувати їхній творчий потенціал та уявити світові неперевершені у своїй красі настінні покриття. Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Gianfranco Ferre Home від Emiliana Parati стануть чудовим рішенням для інтер'єру вашого будинку. Купити iталійські шпалери для спальні за вигідною ціною ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини