-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Купити шпалери Lutece

02.02.2022

Шукаєте якісні, красиві, модні шпалери за найвигіднішою ціною? Французькі шпалери від знаменитого бренду Lutece – саме те, що вам потрібно.

Різноманітні дизайни та чудова якість шпалер із Франції дозволять вам оформити стіни вашого будинку зі смаком та зробити відмінний ремонт, не витративши на нього зайвих ресурсів. Вам не треба їздити по всьому місту та відвідувати безліч магазинів у пошуках відповідного варіанту. Купити шпалери Lutece ви можете онлайн в інтернет-магазині oboi.ua, це швидко, легко та вигідно.

З новинок пропонуємо вам колекцію шпалер Les Essentiels Unis Geo et Faux. Це чудові сучасні вінілові шпалери на флізеліновій основі, практичні та стильні, вони стануть ідеальним настінним покриттям для всіх приміщень вашого будинку. Ці шпалери підійдуть для вітальні, спальні, кухні, їдальні, передпокою. Вони відрізняються гарним зовнішнім виглядом та відмінними експлуатаційними якостями. У цій колекції ви можете вибрати шпалери з оригінальними геометричними дизайнами у різному кольорі.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини