-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери з малюнком цегла

03.02.2022

Шпалери з малюнком під цеглу поза конкуренцією. Такі настінні покриття завжди користуються просто шаленим попитом. Шпалери під цеглу підходять і для кухні, і для коридору, і для вітальні, і для студії.

Мода на шпалери з таким дизайном не проходить. Шпалери під цеглу виглядають сучасно та екологічно, вони подобаються шанувальникам натуральних покриттів та урбаністичного стилю, в них брутальність поєднується з трендовістю та шиком. А сьогодні ми хочемо познайомити вас із чудовими новинками. Це колекція вінілових шпалер на флізеліновій основі від німецького виробника Rasch, яка називається Factory IV.

Світлі та темні відтінки, оригінальні фактури та види малюнка відрізняє ці красиві шпалери під цеглу. Їх можна використовувати як самодостатнє настінне покриття, так і комбінувати з однотонними шпалерами. Підібрати відповідні шпалери-компаньйони ви легко можете за допомогою онлайн сервісу на нашому сайті oboi.ua. Придбати якісні німецькі шпалери за найвигіднішою ціною ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини