-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Який колір шпалер обрати для кухні?

20.04.2022

Якими мають бути шпалери на кухню? Який колір шпалер для кухні обрати? Німецький виробник Rasch представляє свою відповідь на ці питання у колекції шпалер Factory IV.

Натуральні відтінки каменю, мармуру, піску, цегли – коричневі, бежеві, пісочні, теракотові, що переважають у цій колекції шпалер, нададуть інтер'єру кухні гармонійний та сучасний вигляд. Збалансована колірна гама природних тонів у поєднанні з модним дизайном справляє дуже приємне враження. До шпалер з малюнком колекція пропонує однотонні компаньйони. Завдяки різноманітності кольорів та візерунків шпалер у колекції ви легко додасте інтер'єру кухні унікальний характер, зберігши в ньому затишок домашнього вогнища.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Factory IV від Rasch практичні та якісні. Вони світлостійкі, довговічні, зносостійкі. При цьому цінова категорія цих настінних покриттів є демократичною і не вдарить по кишені. Купити гарні шпалери для кухні ви можете прямо зараз, обравши відповідний варіант дизайну та оформивши замовлення у нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини