-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери обрати до спальні?

21.04.2022

Виразний іспанський колорит цих шпалер підкорює з першого погляду. Якщо вам хочеться внести різноманітність в інтер'єр спальні, колекція Salsa від Rasch – саме те, що вам потрібно.

Гарячі поєднання кольорів, динамічні візерунки, стиль та бездоганна якість шпалер надають колекції Salsa від Rasch характеру, який зробить вашу спальню унікальною. Купити гарні та модні шпалери у спальню пропонує інтернет-магазин oboi.ua. У нашому каталозі ви знайдете великий вибір шпалер за найвигіднішими цінами.

Колекція Salsa від Rasch - це вінілові шпалери на флізеліновій основі, в якості та практичності яких ви можете не сумніватися. Німецька компанія Rasch довела технологічні процеси виробництва шпалер до досконалості. Німецька педантичність, почуття стилю та розуміння потреб покупців дозволили компанії вийти на перші позиції серед європейських виробників настінних покриттів. Шпалери від Rasch традиційно вважаються одними з кращих, причому ціна їх дуже демократична, а вибір асортименту надзвичайно великий.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини