-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Модні шпалери для залу 2022

23.04.2022

Бельгійська компанія Khroma представляє модні шпалери для зали 2022 року. Колекція Habana від Khroma відкриє широкі можливості для красивого оформлення стін.

У колекції Habana від Khroma представлені геометричні візерунки, рослинні дизайни, а також однотонні текстурні шпалери. Це розкішні флізелінові шпалери, які нададуть стінам зали бездоганний та стильний вигляд. Різноманітність дизайнів у колекції дозволяє вибрати шпалери, що ідеально відповідають вашому почуттю прекрасного. І хоч би яким був ваш вибір, це буде стильно, трендово та естетично.

Бельгійська компанія - виробник шпалер Khroma відома у всьому світі завдяки якості та красі своєї продукції. Дизайн шпалер розробляється з урахуванням світових тенденцій оформлення інтер'єрів. Шпалери Khroma не тільки естетичні, вони відрізняються чудовими експлуатаційними властивостями, завдяки яким зовнішній вигляд цих настінних покриттів радуватиме вас дуже тривалий час. На фотографіях, представлених у каталозі, ви можете побачити, як виглядають шпалери з колекції Habana від Khroma в інтер'єрі. Купити онлайн шпалери для зали пропонує інтернет-магазин oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини