-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери обрати у низьку кімнату?

28.04.2022

Шпалери з колекції Floralia виробництва компанії Marburg (Німеччина) дають прекрасну можливість не лише красиво та стильно оформити інтер'єр, а й зробити приміщення візуально вищим.

Їхній оригінальний дизайн нагадує розташовані вертикально панелі з натурального дерева. Таке художнє рішення настінного покриття візуально витягує стіни вгору. Шпалери з таким малюнком доступні в кількох варіантах кольорів, що імітують декілька різних порід дерева. Вінілові шпалери на флізеліновій основі Floralia від виробника Marburg стануть чудовим придбанням для хорошого європейського ремонту.

Німецькі шпалери завжди користувалися високою популярністю у покупців завдяки чудовій якості, красивому зовнішньому вигляду та демократичній ціні. Придбати німецькі шпалери онлайн ви можете на нашому сайті oboi.ua. Тут ви можете легко знайти необхідні шпалери, детально розглянути їх, вивчити характеристики та оформити замовлення. Також ви можете отримати необхідні пояснення та консультацію щодо вибору, асортименту та придбання шпалер.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини