-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Блакитні шпалери для стін купити

29.04.2022

Відмінний вибір для красивого сучасного ремонту – стильні та модні блакитні шпалери для стін. Купити такі шпалери ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua.

Блакитні шпалери ви можете знайти в колекції Salsa від німецької компанії Rasch. Зверніть увагу на шпалери в сучасному стилі з малюнком з листя, виконаний у контрастних кольорах, один з яких є блакитним. Вони виглядають дуже ефектно. У цій же колекції ви можете підібрати до них однотонні шпалери-компаньйони гармоніюючого кольору. Таке поєднання красиво і трендово виглядатиме на стінах. Шпалери Salsa від Rasch будуть тішити вас своєю красою, не втрачаючи яскравості фарб. Вони світлостійкі, довговічні, зносостійкі, безпечні, як і вся продукція німецької компанії.

Купити блакитні шпалери ви можете у нашому інтернет-магазині oboi.ua. У нас дуже великий вибір шпалер для вашої оселі за найвигіднішими цінами. Будемо раді допомогти вам із вибором шпалер для вашого будинку, квартири, офісу. Завжди готові надати консультацію щодо замовлення шпалер.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини