-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як скомбінувати шпалери на кухні?

30.04.2022

Шпалери з колекції My Home My Spa виробництва компанії AS Creation (Німеччина) допоможуть вам створити красивий та модний інтер'єр кухні, надаючи широкі можливості комбінування шпалер.

Сьогодні ви дізнаєтесь, як легко та безпомилково комбінувати шпалери на кухні. Це дійсно просто, адже, по-перше, така можливість передбачена самим виробником, і по-друге, ви можете скористатися онлайн-сервісом підбору компаньйонів на нашому сайті oboi.ua. Вам достатньо лише вказати шпалери, що сподобалися, і ви отримаєте кілька варіантів красиво підібраних поєднань шпалер для оформлення інтер'єру кухні.

Шпалери My Home My Spa від німецького виробництва AS Creation відрізняються європейською практичністю, безпекою, красивим дизайном та демократичною ціною. Вони допоможуть вам швидко та легко зробити гарний ремонт у вашій квартирі. Якщо у вас виникнуть запитання щодо вибору або замовлення шпалер на сайті oboi.ua, наші консультанти раді будуть вам допомогти. Навіть якщо ви вибираєте шпалери вперше, не переживайте, це буде найкращий вибір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини