-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери найкращі для кухні?

01.05.2022

Якщо ви вибираєте шпалери для кухні, пропонуємо звернути увагу на колекцію шпалер Metropolitan Stories II від одного з провідних німецьких брендів AS Creation.

У цій колекції є цікаві шпалери з тривимірним дизайном під мармурову плитку, представлений у кількох відтінках сірого та бежевого кольору. Ви можете вибрати красиві світлі тони або купити стильні темні шпалери для кухні. Шпалери під плитку на кухню виглядають органічно та привабливо. На відміну від холодного та твердого покриття керамічною плиткою, стіни зі шпалерами приємні на дотик, тепліші, та й клеїти шпалери набагато легше.

Шпалери на кухню під плитку від AS Creation мають дорогий вигляд, хоча ціна у них досить демократична. Це якісні та практичні вінілові шпалери на флізеліновій основі, світлостійкі, міцні, довговічні. Вони не вбирають запахи і їх можна очищати від пилу та забруднень вологою ганчіркою або губкою. Купити шпалери для кухні ви можете прямо зараз в інтернет-магазині oboi.ua. Бажаємо вам гарного та легкого ремонту.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини