-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери обрати для кухні студії?

03.05.2022

Вибираєте шпалери для кухні студії? Відмінні варіанти ви можете знайти у новій колекції шпалер Geo Effect від бренду AS Creation (Німеччина).

Використовуючи шпалери з колекції Geo Effect, ви красиво оформите стіни кухні студії. Шпалери виглядають стильно та виразно, їх дизайн створювався найкращими дизайнерами німецької компанії AS Creation. Шпалери з великим малюнком, представлені в колекції, ідеально підходять для просторих приміщень і добре виглядатимуть в кухні студії. Комбінуючи шпалери з різним малюнком або кольором, можна зонувати приміщення та розставити візуальні акценти в інтер'єрі. Приклади приміщень зі шпалерами Geo Effect від AS Creation ви можете переглянути на фото інтер'єрів у нашому каталозі.

Колекція Geo Effect від бренду AS Creation - це вінілові шпалери на флізеліновій основі, практичні, якісні та красиві. Вони нададуть вашим стінам акуратного естетичного вигляду. З ними не буде проблем ні в процесі ремонту, ні в процесі експлуатації. Шпалери Geo Effect від AS Creation світлостійкі та довговічні. Купити шпалери для кухні студії ви можете онлайн у нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини