-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери обрати у зал?

04.05.2022

Класична італійська розкіш та багатство. Колекція шпалер Amuleto від торгової марки Emiliana Parati (Італія) пропонує оточити себе вишуканою красою.

І якщо ви хочете вибрати шпалери в класичному стилі, радимо вам придивитися до цієї колекції. Вінілові шпалери на флізеліновій основі Amuleto від Emiliana Parati дуже красиво виглядають на стінах. Переконатись у цьому ви можете, глянувши на фото інтер'єрів із цими шпалерами у нашому каталозі. Це метрові шпалери, які забезпечують покриття стін із мінімальним числом стиків між полотнами. До шпалер з малюнком ви можете підібрати шпалери з цієї ж колекції.

При всій своїй елегантності шпалери Amuleto від Emiliana Parati практичні та довговічні. Вони прослужать вам довгі роки, не вигоряючи на сонці і весь час зберігаючи привабливий зовнішній вигляд. Купити гарні шпалери в зал ви можете прямо зараз, зробивши замовлення в інтернет-магазині oboi.ua. Наші консультанти допоможуть вам у разі потреби. Бажаємо вам гарного ремонту та чекаємо на ваші замовлення




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини