-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери, що розширюють простір у спальні?

07.05.2022

Бажаєте, щоб ваша спальня здавалася просторішою і більшою? Використовуйте для оформлення стін шпалери, що візуально розширюють простір. Наприклад, настінні панно та шпалери для спальні із колекції One Roll One Motif 2 від знаменитого бренду GranDeco.

Унікальні візерунки, гарні малюнки та принти цих настінних покриттів створюють оптичний ефект, завдяки якому навіть невелике приміщення здається більш просторим. Це ідеальні шпалери для маленької спальні та кімнати витягнутої форми. За допомогою правильно підібраних за кольором та малюнком шпалер можна зорово скоригувати розміри приміщення, розставити візуальні акценти, завдяки яким інтер'єр виглядатиме неординарно та гармонійно. Перегляньте зразки з колекції One Roll One Motif 2 від GranDeco, запропоновані у нашому каталозі. Це чудові панно та шпалери, які прикрасять вашу спальню та зроблять її мальовничою, комфортною для відпочинку та проведення часу.

До шпалер з малюнком ви можете підібрати нейтральні шпалери-компаньйони. Зробити це легко за допомогою онлайн сервісу на нашому сайті лише за один клік.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини