-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для вузького коридору

08.05.2022

Що робити, якщо у вас вузький коридор? За допомогою правильно підібраних шпалер ви можете візуально розширити простір і зробити коридор більш затишним та привабливим.

Як вибрати шпалери для вузького коридору? Запрошуємо вас ознайомитись зі шпалерами, представленими в колекції Code Nature від Erismann. Колір та візерунок цих шпалер візуально розширить простір коридору та зробить його більш гармонійним та пропорційним. Дизайн шпалер досить нейтральний, і при цьому виглядає стильно та привабливо. Коригувати простір коридору можна ще ефективніше, обклеївши стіни шпалерами-компаньйонами одного кольору з малюнком і без малюнка. Вибрати відповідні шпалери ви також можете у цій колекції.

Для вашої зручності на нашому сайті oboi.ua розміщенні фотографії інтер'єрів зі шпалерами з колекції Code Nature від Erismann. На них ви побачите, як ці шпалери виглядають на стінах. Купити шпалери для вузького коридору ви можете в інтернет-магазині oboi.ua. Проконсультуємо вас з питань вибору та купівлі шпалер.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини