-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери обрати для дому?

09.05.2022

Відмінні шпалери за вигідною ціною на сайті oboi.ua. Величезний асортимент настінних покриттів у нашому каталозі дозволить вам красиво та стильно оформити інтер'єр вашого будинку, а демократичні ціни та зручний сервіс замовлення зробить вашу покупку по-справжньому приємною.

В інтернет-магазині oboi.ua на вас чекає прекрасний вибір шпалер з нових та популярних колекцій від провідних світових виробників, наприклад, таких як італійська компанія Emiliana Parati. Представлені в нашому каталозі шпалери характеризуються високою якістю, красивим дизайном, практичністю та відмінними експлуатаційними властивостями. До ваших послуг зручний інтерфейс та система вибору шпалер, завдяки яким ви легко та швидко підберете та замовите ідеальні шпалери для спальні, вітальні, передпокою, кухні, зали, коридору та інших приміщень.

Якщо у вас виникнуть питання щодо вибору або купівлі шпалер на нашому сайті, ми з радістю відповімо на них. Запрошуємо вас ознайомитись з каталогом та придбати шпалери для ремонту вашого будинку. Купити шпалери на стіну ви можете прямо зараз, оформивши замовлення в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини