-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери, що розширюють простір на кухню?

10.05.2022

За допомогою правильно підібраного дизайну шпалер ви можете візуально розширити простір і зробити інтер'єр кухні гармонійнішим. Сьогодні ми хочемо представити вашій увазі красиву колекцію шпалер, яка називається City Glam.

Це вінілові шпалери на флізеліновій основі від німецького виробника настінних покриттів Marburg. Продукція цієї фабрики шпалер заслужено користується високою популярністю та любов'ю у всьому світі завдяки чудовій якості та гарному зовнішньому вигляду.

У колекції City Glam від Marburg представлені метрові шпалери з дизайном, який зможе оптично скоригувати розміри приміщення кухні, зробити його просторішим на вигляд. Зверніть увагу на шпалери з графічним візерунком, їх малюнок та колір чудово впорається з цим завданням. Подивитися, як виглядає візерунок цих шпалер на стіні, ви можете на фото в каталозі. Купити дешево шпалери для кухні високої якості та привабливого зовнішнього вигляду ви можете прямо зараз, оформивши замовлення на покупку у нашому інтернет-магазині oboi.ua. Детальну інформацію можна отримати у наших консультантів.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини