-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери найкращі для зали?

13.05.2022

За вікном квітне весна, а у нас в інтернет-магазині oboi.ua ви знайдете розкішні шпалери з квітами красивої колекції Floralia від німецького виробника Marburg. Перед цією красою складно встояти.

Пелюстки пишних півонії зачаровують своєю запашною ніжністю. Це один із самих трендових та стильних дизайнів сезону. Зверніть увагу на витонченість принта, на приємне поєднання відтінків. Шпалери з квітами з колекції Floralia від Marburg виглядають дуже сучасно, вони створюють враження легкості та свіжості. Їхній дизайн гармонійний і підійде для оформлення стін головного приміщення вашого будинку. Це ідеальні шпалери для вітальні чи зали. Обом кольорами можна поєднувати з однотонними компаньйонами, представленими колекції.

Це вінілові шпалери на флізеліновій основі. Ще однією характерною рисою шпалер Floralia від Marburg є ширина шпалер. Це метрові шпалери, тобто ширина рулону складає 1 метр 6 сантиметрів. Це вдвічі більше за стандартну ширину. Завдяки цьому досягається ідеальне відтворення малюнку на стіні.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини