-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Сині шпалери в темну кімнату

16.05.2022

Мелодія естетики, стилю та комфорту. Саме так можна охарактеризувати чудову колекцію шпалер Melody від французького бренду Lutece.

Ці шпалери наповнять ваш будинок французьким шиком. Гарні кольори та візерунки створюють відчуття свіжості. Ідеальний вибір для тих, хто хоче насолоджуватися красою життя. Яскравий та виразний дизайн шпалер створить неповторну атмосферу в приміщенні та дозволить оформити унікальний інтер'єр у кожній кімнаті вашого будинку. До речі, у цій чудовій колекції ви знайдете ідеальні сині шпалери для темної кімнати. Домінантні сині кольори шпалер пожвавлюються чудовими яскравими візерунками, наповнюючи приміщення енергією та силою краси.

Купити шпалери з Франції дешево ви можете онлайн у нашому інтернет-магазині oboi.ua. У нас на вас чекає великий вибір настінних покриттів, оптимальні ціни та відмінний сервіс. Наші консультанти нададуть вам вичерпну інформацію з питань, що вас цікавлять щодо вибору та придбання шпалер. Не відкладайте покупку, нехай шпалери принесуть вам радість та затишок.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини