-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери можна купити в коридор?

17.05.2022

Наразі ми розповімо вам, які шпалери ви можете купити в коридор в нашому інтернет-магазині oboi.ua. Пропонуємо вам звернути увагу на чудову колекцію Timeless Stories від голландського бренду BN.

У цій колекції представляє якісні та красиві шпалери, які ідеально підходять у коридор. Тут ви можете вибрати шпалери в коридор з нейтральним дизайном і колірним рішенням, а також шпалери з модним графічним візерунком. Піщані, коричневі, бежеві, сірі, малинові, графітні, малахітові відтінки шпалер з колекції Timeless Stories від BN внесуть стиль та різноманітність в інтер'єр. При цьому всі кольори шпалер дуже гармонійно виглядають на стінах, переконатися в цьому ви можете самі, поглянувши на фотографії інтер'єрів, які представлені в нашому каталозі.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Timeless Stories від BN відрізняються безпечністю та високою якістю, що гарантується виробником. Це красиві та практичні настінні покриття, які прослужать тривалий час, зберігши свій зовнішній вигляд та яскравість фарб. Купити шпалери для коридору за оптимальною ціною ви можете прямо зараз, оформивши замовлення на сайті oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини