-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для кімнати в сучасному стилі

18.05.2022

Сьогодні ми хочемо познайомити вас із колекцією шпалер Riviera Maison II від голландської торгової марки BN. Це красиві та практичні шпалери для кімнати в сучасному стилі, які прикрасять приміщення та створять затишну обстановку.

Шпалери Riviera Maison II від бренду BN підходять для оформлення інтер'єру будь-якого приміщення вашого будинку. Це відмінні шпалери для вітальні, спальні, кухні, коридору, передпокою, їдальні. Модний та збалансований дизайн шпалер створить чудову атмосферу та наповнить будинок гармонією та стилем. Шпалери імітують різні поверхні та текстури – дерев'яні панелі, домотканий текстиль, цегляну кладку. Нейтральні природні кольори, такі як пісочний, колір натуральної деревини, сірий представлені у варіаціях відтінків та тонів. У колекції є світлі шпалери та шпалери більш темних кольорів.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі від виробника BN характеризуються європейською якістю та практичністю. Купити сучасні шпалери з колекції Riviera Maison II ви можете прямо зараз, зробивши замовлення в нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини