-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери у темну кімнату

19.05.2022

Зробити темне приміщення більш привітним та світлим можна за допомогою правильно підібраних шпалер. У колекції Cubiq від відомого голландського бренду BN ви знайдете ідеальні шпалери для темної кімнати.

Відмінною особливістю колекції шпалер Cubiq від BN є тривимірний дизайн. Завдяки такому зображенню на шпалерах створюється враження простору, що розширюється. У поєднанні з колірним рішенням ці шпалери дозволяють візуально перевтілити темну кімнату, наповнити її додатковим світлом та об'ємом. Ці шпалери відмінно виглядатимуть на стінах приміщень, вікна яких виходять на північ або в яких буває мало сонця. Доповнити шпалери з візерунком можна однотонними компаньйонами цієї колекції.

Це вінілові шпалери на флізеліновій основі. Такий матеріал забезпечує практичність та довговічність настінних покриттів. Шпалери збережуть свій первинний вигляд протягом усього періоду експлуатації. Купити модні та стильні шпалери для темної кімнати ви можете онлайн, зробивши замовлення у нашому інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини