-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Які шпалери вибрати для східної сторони

22.05.2022

Кімнати, що виходять вікнами на схід, вранці залиті яскравим сонячним світлом. Це слід враховувати під час вибору шпалер. Сьогодні ми розповімо вам, які шпалери краще вибирати для східної сторони.

По-перше, шпалери повинні бути стійкі до впливу ультрафіолетових променів, тобто не втрачати яскравості фарб при тривалому попаданні на них сонячного світла. По-друге, вибираючи колір шпалер, сміливо звертайте увагу на неяскраві тони. Якщо в інших приміщеннях вони можуть виглядати блідо та невиразно, у східній кімнаті вони повністю розкриють свою чарівність. Приглушені відтінки сірого, бежевого, зеленого, бордового, коричневого у східній кімнаті будуть ідеальними.

Якщо ви хочете купити шпалери для вітальні, кухні або спальні, що виходять на схід, радимо вам придивитися до нової колекції голландських шпалер від популярного виробника BN, яка називається Panthera. Трендові тропічні принти цих шпалер прикрасять стіни кімнати і додадуть їй неповторний колорит, зберігши бездоганність стилю та естетики. Вибрати та купити шпалери для східної сторони ви можете, перейшовши до нашого каталогу oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини