-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери у темний коридор

23.05.2022

Як вибрати шпалери в темний коридор? Колекція шпалер Venise від знаменитого виробника BN (Голландія) допоможе вам у цьому.

У колекції Venise від BN представлені чудові шпалери, які допоможуть вам ідеально оформити коридор у вашому будинку, зробивши його затишним та красивим. Створюючи цю колекцію, дизайнери бренду надихалися вишуканим стилем класичної Венеції, естетикою палацової розкоші, старовинних гобеленів та фресок, килимів та тканин. У колекції представлені шпалери зі стилізованими квітковими візерунками, венеціанськими орнаментами, шпалери у вертикальні смуги, а також однотонні шпалери. Шляхетні кольори настінних покриттів створять гармонійну атмосферу у приміщенні. Для темного коридору ми рекомендуємо вибирати в інтернет-магазині oboi.ua шпалери світлих відтінків, які освіжать приміщення, зроблять його більш затишним.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Venise від BN відрізняються високою якістю, вони збережуть свій привабливий вигляд і виразність протягом усього часу експлуатації.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини