-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як скомбінувати шпалери у залі?

24.05.2022

Ідеальний стиль дизайнерської колекції шпалер Villa Lombardi від Marburg дозволить не обмежувати фантазію, створюючи інтер'єр власної мрії.

Комбінуючи шпалери з цієї колекції, ви додасте залу індивідуальність та виразний характер, наповните його комфортом та естетикою. Розкішні фактурні шпалери Villa Lombardi від Marburg виглядають на стінах просто чудово. У колекції представлені шпалери з малюнком та однотонні шпалери, які чудово поєднуються один з одним. Безпомилково підібрати шпалери-компаньйони за один клік вам допоможе онлайн сервіс на сайті oboi.ua. Ви миттєво отримаєте рекомендовані комбінації, вам залишиться лише оформити замовлення.

Елегантне колірне рішення колекції Villa Lombardi від Marburg дозволить вам продемонструвати свій смак та почуття стилю. Це красиві сучасні шпалери для зали, практичні та довговічні. Вони не вигоряють на сонці та під дією штучного освітлення, і зберігають свою первісну красу протягом усього терміну експлуатації. Якість шпалер гарантується виробником, німецькою компанією Marburg.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини