-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери кухня 2022

27.05.2022

Кухня – це саме той простір, де можна дати волю фантазії, створюючи унікальні інтер'єрні рішення. Якщо ви хочете надати кухні індивідуальність та стиль, колекція Riviera Maison II від голландського бренду BN стане для вас справжньою знахідкою.

Це модні шпалери для кухні 2022, створені найкращими дизайнерами компанії BN. Колекція Riviera Maison II містить шпалери з різними текстурами, від цегли до каменю та текстилю, а родзинкою колекції є ретро дизайни, що створюють чудову тематичну атмосферу початку 20 століття. Шпалери відмінно поєднуються між собою, колірна гама та дизайни гармонійно підходять за естетикою та настроєм.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Riviera Maison II стануть чудовим рішенням для оформлення стін кухні. Вони прості в поклейці, невибагливі в експлуатації. Висока якість та безпека цих настінних покриттів гарантується їх виробником, компанією із європейським ім'ям. Купити шпалери для кухні 2022 ви можете прямо зараз, зробивши замовлення на сайті oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини