-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для маленького кабінету

28.05.2022

Вінілові шпалери на флізеліновій основі із колекції City Glam від німецької торгової марки Marburg стануть ідеальними настінними покриттями для маленького кабінету.

Особливо вдалим рішенням стануть світлі шпалери з графічним дизайном цієї колекції. Такий візерунок на стінах візуально розширить простір, зробить маленький кабінет зорово більш просторим. Однотонні шпалери аналогічного відтінку можна використовувати як доповнення або самостійне покриття настінного. Світлі шпалери освіжать інтер'єр та візуально скоригують його розміри.

Зверніть увагу, що шпалери, представлені в колекції City Glam від торгової марки Marburg, мають ширину 1,06 м. Тобто це так звані метрові шпалери, які мають цілу низку позитивних рис. Наприклад, широкі шпалери забезпечують мінімальну кількість стиків полотен на стінах, завдяки чому на припасування візерунка піде менше зусиль і матеріалу. Купити шпалери для маленького кабінету онлайн вимажете у нашому інтернет-магазині oboi.ua зараз за найвигіднішою ціною. Діють вигідні умови купівлі та доставки.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини