-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Однотонні шпалери 2022

09.06.2022

Однотонні шпалери є універсальними. Це безпомилковий вибір для будь-якого приміщення. І сьогодні ми хочемо представити вам модні однотонні шпалери 2022 із колекції Preloved від торгової марки BN.

Це високоякісні голландські вінілові шпалери на флізеліновій основі, завдяки яким стіни набувають бездоганного вигляду. Вони підійдуть для ремонту будь-якого приміщення. Це ідеальні шпалери для дому, студії, офісу, готелю чи затишної кав'ярні. Такі шпалери надають поверхні стін фактурності, акуратності і привабливості. Однотонні шпалери впишуться у будь-який стиль інтер'єру. Це база, на основі якої можна створювати будь-які дизайнерські рішення.

Зверніть увагу на колірну гамму колекції Preloved від BN. Ви можете купити шпалери графітні, зелені, гірчичні, сірі світлі та насичених відтінків. Шпалери характеризуються відмінною світлостійкістю, зносостійкістю та довговічністю. Вигідна пропозиція – спеціальна ціна шпалер на сайті oboi.ua. За потреби ви можете отримати консультації фахівців щодо підбору настінних покриттів.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини