-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Модні шпалери 2022

11.06.2022

Представляємо вам оригінальні та модні шпалери 2022 року. Колекція шпалер під назвою Elementum від бельгійського бренду GranDeco зачаровує з першого погляду.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Elementum від GranDeco відрізняються гармонійним поєднанням унікального дизайну та фактурної поверхні. У колекції ви знайдете дуже цікаві шпалери з листям латаття. Вони представлені в декількох варіантах кольору, подивіться, як вони красиві. Доповнити шпалери з великим художнім малюнком з листям можна однотонними компаньйонами з колекції. Ми радимо придивитися до шпалер з фактурним візерунком «ялинка». Вони красиві і самі по собі, і чудово підкреслять розкіш шпалер з принтом.

Шпалери Elementum від GranDeco гарно виглядають на стіні, в чому ви можете переконатися. І для цього вам не потрібно відвідувати салон або напрошуватися в гості до господарів, які купили такі шпалери і поклеїли їх у своєму будинку. Достатньо перейти в каталог зі шпалерами Elementum від GranDeco на сайті oboi.ua та клікнути по кнопці. Наші консультанти готові надати вам вичерпну інформацію та відповісти на ваші запитання щодо вибору шпалер.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини