-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери у темних тонах

12.06.2022

Темні шпалери виглядають дуже ефектно. Особливо якщо це шпалери з колекції Riviera Maison II від знаменитого голландського бренду BN.

Колір колекції Riviera Maison II від BN. містить модні відтінки темних тонів. На цьому фоні тонкий ажурний малюнок з екзотичного листя або смуги виглядають дуже привабливо. Доповнюють дизайн шпалер приємні текстурні поверхні, що нагадують тканину. Ми рекомендуємо придивитися до цих шпалер уважно, це ідеальний вибір для гармонійного інтер'єру зали, спальні, коридору, передпокою, кабінету, студії, кухні або їдальні.

Шпалери в темних тонах мають особливу чарівність, вони створюють в кімнаті затишну і загадкову атмосферу, неймовірно стильну і привабливу. Вінілові шпалери на флізеліновій основі із колекції Riviera Maison II від бренду BN характеризуються високою якістю. Завдяки чудовій світлостійкості вони збережуть свій зовнішній вигляд довгі роки, навіть під прямим впливом сонячних променів. Ознайомитись з цією чудовою колекцією та оформити замовлення ви можете онлайн на сайті oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини